22. juni 2017
Misschien heb je weleens gehoord over de vijf elementen. En vond je het niet te plaatsen, weer zoiets zweverigs uit het Verre Oosten...Misschien vond je het juist dáárom interessant. Toch dachten ook de Oude Grieken dat het leven een cyclisch proces is. Zowel de Chinezen als de Griekse oudheid kent een model van 5 elementen. De Chinezen noemen het Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.
15. juni 2015
Pieker jij veel? Ben je veel in gedachten verzonken en heb je werk waarvoor je veel intellectueel bezig bent? Dan is er een grote kans dat je maag- en miltmeridiaan wel een oppepper kunnen gebruiken. Deze twee simpele Do In oefeningen zijn goed voor de maag- en miltmeridiaan.
02. juni 2015
1 op de 5 Nederlanders heeft minimaal een dag per week hoofdpijn. Daarvan hebben maar liefst 500.000 Nederlanders meer dan 15 dagen per maand hoofdpijn. Zoveel mensen die regelmatig ernstig beperkt worden in hun doen en laten. Soorten en gradaties Hoofdpijn is er in vele soorten en gradaties, van mild en af en toe voorkomend tot chronisch en zwaar.