Shiatsutherapie: voor diverse klachten

Shiatsu is een krachtige eeuwenoude massage therapie. Shiatsu komt uit Japan en ontwikkelde zich in de vorige eeuw tot een volwaardige therapievorm.

Shiatsu massage werkt zowel bij lichamelijke als emotionele klachten. Ook als je geen klachten hebt, kan je goed een behandeling ondergaan. Shiatsu balanceert en werkt preventief.    

 


Gewoon relaxen: ontspanning- & hotstone massage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress. Je ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn.

 


Hotstone massage

Soms verlang je ernaar dat je spieren niet zo gespannen zijn, maar een massage met veel knedingen en harde druk heb je geen zin in. Ook houd je van warmte....dan is de hotstone massage echt iets voor jou!

 

 

 

 

 


Losser en beter in je vel: bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een unieke en effectieve vorm van massage die zich richt op het herstellen en verbeteren van de conditie van het bindweefsel in het lichaam. Het bindweefsel, dat zich als een netwerk door ons hele lichaam verspreidt, speelt een cruciale rol bij het ondersteunen en verbinden van verschillende structuren, zoals spieren, organen en bloedvaten. Wanneer het bindweefsel gespannen raakt of vast komt te zitten, kan dit leiden tot pijn, stijfheid en beperkte bewegingsvrijheid.

 


Uit je hoofd: Hoofd-, schouders- nek-, en voetreflexmassage

 

Je kan kiezen uit 3 soorten massages:

 

Hoofd-, schouder-, nek- en voetreflexmassage

 

Voetreflexmassage (diverse soorten: ontspanning, spijsvertering, ontgifting, hoofd)

 

Hoofdpijnmassage 

 


Quick Fix: Rug en schouders

De shiatsu stoelmassage is een korte stevige massage die voornamelijk ingaat op nek, schouders, rug en armen. De massage vindt plaats op een speciale stoel en je kan je kleding aanhouden. 

 


Indiase rust: Ayurvedische massage

Deze massage brengt je weer tot rust en haalt je uit je hoofd. De Ayurvedische massage is een rustige en ontspannende massage. Het gaat niet om het krachtig masseren van spieren en knopen, maar om lichaam en geest door zachte maar volle massagetechnieken in balans te brengen. Dit wordt gecombineerd met het stimuleren van marmapunten (energiepunten). 


In balans zwanger: zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent, verdien je een moment van rust en ontspanning voor jou en je baby in je buik. Ben je tussen de 13 en 36 weken zwanger? Dan kan je langskomen voor een ontspannende rustige zwangerschapsmassage. 

Kies uit een heerlijke oliemassage of een fijne shiatsu behandeling die dieper ingaat op specifieke zwangerschapsklachten.