Shiatsutherapie: voor diverse klachten

Shiatsu is een krachtige eeuwenoude massage therapie. Shiatsu komt uit Japan en ontwikkelde zich in de vorige eeuw tot een volwaardige therapievorm.

Shiatsu massage werkt zowel bij lichamelijke als emotionele klachten. Ook als je geen klachten hebt, kan je goed een behandeling ondergaan. Shiatsu balanceert en werkt preventief.    

 


Gewoon relaxen: ontspanning- & hotstone massage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress. Je ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn.

 


Hotstone massage

Soms verlang je ernaar dat je spieren niet zo gespannen zijn, maar een massage met veel knedingen en harde druk heb je geen zin in. Ook houd je van warmte....dan is de hotstone massage echt iets voor jou!

 

 

 

 

 


Indiase rust:                  Ayurvedische massage

Deze massage brengt je weer tot rust en haalt je uit je hoofd. De Ayurvedische massage is een rustige en ontspannende massage. Het gaat niet om het krachtig masseren van spieren en knopen, maar om lichaam en geest door zachte maar volle massagetechnieken in balans te brengen. Dit wordt gecombineerd met het stimuleren van marmapunten (energiepunten). 


Mindfulness: Energy & Mind

Energy & Mind massage

Soms voel je pas hoeveel stress erin je lichaam zit als je aangeraakt word. Vaak ben je zo druk bezig met van alles en nog wat dat je je eigen lichaam niet voelt. Je merkt bijvoorbeeld dat je hoog ademt of dat je je armen maar moeilijk los kan laten als deze gestrekt worden. 

 

Deze massage richt zich op het bewust ervaren van de massage. Aanwezig zijn in het hier en nu. Bewust ademen en loslaten. De massage gaat dieper in op de energiebanen (meridianen) in het lichaam. Tijdens deze massage wordt veel met duimen over de meridianen gemasseerd. 


Quick Fix: Rug en schouders

De shiatsu stoelmassage is een korte stevige massage die voornamelijk ingaat op nek, schouders, rug en armen. De massage vindt plaats op een speciale stoel en je kan je kleding aanhouden. 

 


Uit je hoofd:Hoofd-, schouders- nek-, en voetreflexmassage

 

Deze massage is erop gericht om jou weer meer in je lichaam te krijgen en uit je hoofd. Bij je hoofd-, schouders en nek zit vaak de stress en de spanning. Daarom begin ik met het masseren van rug, schouders en nek, daarna volgt een heerlijk ontspannende gezichts- en hoofdhuidmassage. Daarna eindig ik met een voetreflexmassage om je weer meer in je lichaam te krijgen.  

 

Voetreflexzone massage gaat uit van het principe dat organen, spieren en zenuwen van ons lichaam in bepaalde zones op de voeten reflecteren. Alle zones krijgen aandacht en worden gestimuleerd door drukpuntmassage.  


In balans zwanger: zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent, verdien je een moment van rust en ontspanning voor jou en je baby in je buik. Ben je tussen de 13 en 36 weken zwanger? Dan kan je langskomen voor een ontspannende rustige zwangerschapsmassage. 

Kies uit een heerlijke oliemassage of een fijne shiatsu behandeling die dieper ingaat op specifieke zwangerschapsklachten.