Uit je hoofd: hoofd-, schouders-, nek en voetreflexmassage

Als je zoekt naar iets anders dat je kan verrassen!

Hoofd-, schouders-, nek en voetreflexmassage

Zonder dat je het door hebt, zit je heel vaak in je hoofd. Je denkt, piekert, analyseert of mijmert. De nadruk ligt daardoor veel meer op het denken dan op het voelen. Als je het voelen aan de kant zet, ga je vaker over de grenzen van je lichaam heen. Je gaat bijvoorbeeld nog even door met werken in de avond, maar je bent eigenlijk heel erg moe. Als dit te lang duurt kan je hoofdpijn of andere fysieke klachten krijgen.

 

Deze massage is erop gericht om jou weer meer in je lichaam te krijgen en uit je hoofd. Bij je hoofd-, schouders en nek zit vaak de stress en de spanning. Daarom begin ik met het masseren van rug, schouders en nek, daarna volgt een heerlijk ontspannende gezichts- en hoofdhuidmassage. Daarna eindig ik met een voetreflexmassage om je weer meer in je lichaam te krijgen.

 

Voetreflexzone massage gaat uit van het principe dat organen, spieren en zenuwen van ons lichaam in bepaalde zones op de voeten reflecteren. Alle zones krijgen aandacht en worden gestimuleerd door drukpuntmassage.  

 

Het masseren van die voetzones zorgt voor een diepe ontspanning, verbetert de bloedtoevoer en het herstelt de natuurlijke balans van het lichaam.

 

Aan het einde van de drukpuntmassage worden de voeten en benen met een heerlijke voedende crème gemasseerd voor een extra zachte huid. 

Hoofdpijnmassage

Deze massage is specifiek gericht op het ontspannen van de spieren die kunnen zorgen voor hoofdpijn. De nek, schouders en spieren van het hoofd en gezicht worden gemasseerd. 

 

Deze massage kan ook in combinatie met de voetreflexmassage gekozen worden.

Voetreflex

Voetreflexzone massage gaat uit van het principe dat organen, spieren en zenuwen van ons lichaam in bepaalde zones op de voeten reflecteren. De voetreflexmassages kunnen bedoeld zijn: 

  • puur ter ontspanning
  • met de nadruk op detox/reiniging
  • gericht op ontspanning van het hoofd
  • om de spijsvertering in balans te brengen