Ontspanningsmassage

Ervaar je veel stress? Wil je even helemaal bijkomen?

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress. Je ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn.

 

Tijdens deze massage worden je spieren gekneed met natuurlijke olie. Je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser en de doorbloeding en stofwisseling verbetert. 

 

Je mag zelf aangeven wat je graag gemasseerd wilt hebben. In een half uur massage kan ik bijvoorbeeld ingaan op de benen en rug of alleen hoofd, schouders en nek. Of je kiest voor een rustige ontspannen massage voor het hele lichaam. Je kan bijvoorbeeld aangeven of je een stevige of minder stevige massage wilt. 

Combi Hotstone & ontspanningsmassage

Heb je het altijd koud? Wil je je spieren ontspannen, maar geen hele stevige massage?

Soms verlang je ernaar dat je spieren niet zo gespannen zijn, maar een massage met veel knedingen en harde druk heb je geen zin in. Ook houd je van warmte....dan is de hotstone massage echt iets voor jou!

 

Bij deze massage wordt natuurlijke olie gebruikt en basaltstenen. De gebruikte stenen zijn afkomstig uit de zee rond Hawai. De stenen zijn glad, rond en plat geworden door de eb en vloed getijden. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente. Hierdoor houden ze warmte lang vast.

De aangenaam warme stenen op je lichaam werken ontspannend op je spieren en het stimuleert de bloedsomloop en organen.

 

Daarnaast heeft het een ontgiftende werking en stimuleert het de stofwisseling en het lymfesysteem. Het geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans.