Wat zeggen anderen over de behandeling?

Lees ook reviews op mijn Facebook pagina Srivatsa Shiatsu Nijmegen.


Mijn eerste Shiatsu behandeling; ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Pascal neemt je rustig mee. Ze geeft van nature het gevoel dat je in goede handen bent. Zeer ontspannend en toch ging ik naar huis met stof tot nadenken. Ik kom terug!

Caroline, 40 jaar

Wat een fijne ervaring! De behandeling zorgde voor een diepe ontspanning en bewust voelen van mijn lichaam.

Lianne, 36 jaar

Door Pascal werd ik vriendelijk ontvangen in een fijne en lichte ruimte. Daar werd ik behandeld voor mijn hoofdpijnen. Pascal wist direct het verband te leggen waardoor de hoofdpijn veroorzaakt werd. Haar handen wisten feilloos de punten te raken. De ontspannen sfeer en behandeling maakte dat ik er uitgerust vandaan kwam.
Petra, 67 jaar.

Alhoewel ik niet begrijp hoe shiatsu precies werkt, dat het werkt, heb ik ondervonden bij Pascal. Ze geeft de behandeling met aandacht en lijkt precies aan te voelen wat je nodig hebt. Mijn klachten waren na 1 behandeling al sterk verminderd. En ook heel fijn: ik was totaal ontspannen. Voor mij alleen daarom al een reden om bij haar een shiatsu behandeling te ondergaan.

Tamara, 35 jaar

Ik heb een heerlijke massage van Pascal gehad in ontspannen sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.

John, 46 jaar

Pascal is een goede masseur met veel kennis en professionele handen die de punten weet te vinden, waardoor de behandeling mij energie en verlichting gaf. Ze werkt met passie voor haar vak. Super bedankt!

Els, 40 jaar

Pascal heeft mij meermalen behandeld voor een aantal klachten. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar en de behandelingen waren zeer ontspannend. Ik ga zeker weer terug!

Marloes, 37 jaar

Gisteren een heerlijke, ontspannende shiatsu behandeling gehad!!!

Irene, 36 jaar


Book an appointment with Massagepraktijk Fit & Flex / Srivatsa Shiatsu Nijmegen using SetMore

Pascal Wiersma

Oude Groenestraat 42

6515 ED  Nijmegen

pascal@shiatsunijmegen.nl

06-14351392

BTW NL 183350273 B02

KvK 61501956

Bank: NL39 RABO 0323312284 

Aangesloten bij Belangenvereniging voor beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche


Gediplomeerd shiatsutherapeut

Sportverzorger en masseur, B licentie, nr. 2017-4719 NESM