Wat zeggen anderen over de behandeling?

Lees ook andere reviews op mijn Facebook pagina's Srivatsa Shiatsu NijmegenVierdaagse Massage, Blijf Vitaal Massage, Training & Advies of op mijn google vermelding.

 

Hieronder een aantal reviews:

Review via MijnDiad:

Juliana
5
juli 2024
“Ik heb een zeer fijne ervaring gehad, luisterend oor, fijn welkom, ik voelde mij volledig op mijn gemak. Esther straalt warmte uit, ze is zeer vriendelijk en empatisch.”
Saskia
5
juni 2024
Over Esther: “Heerlijke stevige massage in een fijne ruimte.
Heel vriendelijk en rust. Superfijn!”
Wendy
5
maart 2024
“De behandeling was erg fijn. Van te voren geef je aan wat je klachten zijn of waar je graag voor behandeld wilt worden. In alle rust word de behandeling door Pascal uitgevoerd. En waar je wilt uitleg gegeven .ik ging weer helemaal Zen naar huis.”
Tim
5
januari 2024
“Pascal luistert goed naar de klachten en vindt de juiste manier om deze te behandelen. Ze is erg vriendelijk en straalt een enorme rust uit. Ik voel me meteen bij haar op mijn gemak.
De behandeling is voor mij helend en ontspannend tegelijk, zo fijn!”
Matthijs
5
maart 2024
“Pascal is een vriendelijk vrouw. Ze begon eerst met vragen waar bij mij de plekken van aandacht waren.
Ze vroeg mij om feedback te geven, of het masseren te hard of te zacht was.
Met de feedback werd de massage aangepast naar hoe het voor mij het beste beviel.
Ik ga zeker terug!”
Harry R.
5
maart 2024
Over Pascal: “Heel veel rust gekregen”
Hanneke
5
september 2023
“Ik heb lastige klachten, waar de huisarts me niet mee kan helpen. Pascal weet precies, wat ze moet doen. En het helpt!
Ze helpt je tot rust te komen, aandacht in jezelf en je voelt de Qi weer stromen. Na de behandeling was ik een stuk helderder en voel me beter.”
Marleen
5
juli 2023
Over Pascal: “Fijne behandeling op basisinkomen aangegeven klachten. Duidelijke toelichting en advies. uiteindelijk verlichting klachten”
Jan-Ruben
5
juni 2023
Over Pascal: “Shiatsu is een belevenis, laat je verrassen. Voor mij is dit een hele diepe spirituele ontspanning. Ik hoop dat je het ook eens gaat proberen!”
Nicole
5
juni 2023
Over Pascal: “Voelde me snel op mijn gemak. Behandeling had direct al effect. Na een aantal behandelingen ben ik van mijn klachten af.”
Petra
5
mei 2023
“Pascal voelt mijn lichaam goed aan. Zij voelt precies waar de spanning en knopen zitten. Daar past zij dan de massage op aan. Vandaag liep ik de deur uit met een extreem relaxed en blij gevoel.”
Sylvia
5
april 2023
“De behandeling heeft mijn klachten direkt verminderd. Ik vind Pascal een zeer bekwame en prettige behandelaar.”
Kyra
5
april 2023
“”
Susan
4
april 2023
“Pascal is rustig, luistert goed en zorgt ervoor dat je tijdens en na de shiatsumassage ontspannen bent. Ook is de massageruimte met de mat op de grond een prettige plek.”
Carmen
5
oktober 2023
“”

Pascal, bedankt voor de behandelingen het heeft al heel veel verschil gemaakt en voel mij meer in balans. Ook zijn de pijnklachten verminderd. Het is ook heel fijn om dicht bij jezelf te komen de behandelingen van jou. 

Zie de review op mijn Facebookpagina Srivatsa

Pascal is een hele leuke spontane vrouw met veel kennis. Ik ben al verschillende keren bij haar geweest en heb veel baat bij de shiatsu behandelingen. Ik kan haar praktijk en werkwijze zeer aanbevelen!

Zie de review op mijn Google vermelding.

Vanwege overgangsklachten, slaapproblemen bij Pascal geweest. Fijne behandeling, prettige sfeer. Klachten zijn beduidend minder geworden

Sonja  09 Aug 2021   

Zie de review op Setmore


Het was echt heerlijk ontspannen! Zelden zo'n enorme rust mee gemaakt. Pascal hield rekening met mijn blessures.

Zie de review op mijn Facebookpagina Srivatsa

Mijn eerste Shiatsu behandeling; ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Pascal neemt je rustig mee. Ze geeft van nature het gevoel dat je in goede handen bent. Zeer ontspannend en toch ging ik naar huis met stof tot nadenken. Ik kom terug!

Zie de review op mijn Facebookpagina Srivatsa

Zeker baat gehad bij de Shiatsu behandelingen van Pascal. In een veilige prettige sfeer is zij betrokken en deskundig. Mijn lichaam en geest meer in balans. Warm aanbevolen!

Zie de review op mijn Facebookpagina Srivatsa

Gisteren een heerlijke, ontspannende shiatsu behandeling gehad!!!

Zie de review op mijn Facebookpagina Srivatsa

Massage geregeld voor onze Vierdaagse wandelaars. Snelle reactie, fijne tijden, en t allerbelangrijkst: onze wandelaars gingen elke dag na 40KM te hebben gewandeld even naar deze masseurs, en konden na de massage weer met heerlijk soepele benen het bedje in duiken.

Zie de review op mijn Facebookpagina Massage Vierdaagse

4 dagen gewandeld. 4 dagen gemasseerd. Zo ontzettend lekker... raad het iedereen aan. 

Zie de review op mijn Facebookpagina Massage Vierdaagse

Wat een fijne ervaring! De behandeling zorgde voor een diepe ontspanning en bewust voelen van mijn lichaam.

Lianne, 36 jaar

Door Pascal werd ik vriendelijk ontvangen in een fijne en lichte ruimte. Daar werd ik behandeld voor mijn hoofdpijnen. Pascal wist direct het verband te leggen waardoor de hoofdpijn veroorzaakt werd. Haar handen wisten feilloos de punten te raken. De ontspannen sfeer en behandeling maakte dat ik er uitgerust vandaan kwam.
Petra, 67 jaar.

Alhoewel ik niet begrijp hoe shiatsu precies werkt, dat het werkt, heb ik ondervonden bij Pascal. Ze geeft de behandeling met aandacht en lijkt precies aan te voelen wat je nodig hebt. Mijn klachten waren na 1 behandeling al sterk verminderd. En ook heel fijn: ik was totaal ontspannen. Voor mij alleen daarom al een reden om bij haar een shiatsu behandeling te ondergaan.

Tamara, 35 jaar

Ik heb een heerlijke massage van Pascal gehad in ontspannen sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.

John, 46 jaar

Pascal is een goede masseur met veel kennis en professionele handen die de punten weet te vinden, waardoor de behandeling mij energie en verlichting gaf. Ze werkt met passie voor haar vak. Super bedankt!

Els, 40 jaar

Pascal heeft mij meermalen behandeld voor een aantal klachten. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar en de behandelingen waren zeer ontspannend. Ik ga zeker weer terug!

Marloes, 37 jaar