Wat zeggen anderen over de behandeling?

Lees ook andere reviews op mijn Facebook pagina Srivatsa Shiatsu Nijmegen of Massagepraktijk Fit & Flex of op mijn google vermelding.


Wat een fijne ervaring! De behandeling zorgde voor een diepe ontspanning en bewust voelen van mijn lichaam.

Lianne, 36 jaar

Door Pascal werd ik vriendelijk ontvangen in een fijne en lichte ruimte. Daar werd ik behandeld voor mijn hoofdpijnen. Pascal wist direct het verband te leggen waardoor de hoofdpijn veroorzaakt werd. Haar handen wisten feilloos de punten te raken. De ontspannen sfeer en behandeling maakte dat ik er uitgerust vandaan kwam.
Petra, 67 jaar.

Alhoewel ik niet begrijp hoe shiatsu precies werkt, dat het werkt, heb ik ondervonden bij Pascal. Ze geeft de behandeling met aandacht en lijkt precies aan te voelen wat je nodig hebt. Mijn klachten waren na 1 behandeling al sterk verminderd. En ook heel fijn: ik was totaal ontspannen. Voor mij alleen daarom al een reden om bij haar een shiatsu behandeling te ondergaan.

Tamara, 35 jaar

Ik heb een heerlijke massage van Pascal gehad in ontspannen sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.

John, 46 jaar

Pascal is een goede masseur met veel kennis en professionele handen die de punten weet te vinden, waardoor de behandeling mij energie en verlichting gaf. Ze werkt met passie voor haar vak. Super bedankt!

Els, 40 jaar

Pascal heeft mij meermalen behandeld voor een aantal klachten. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar en de behandelingen waren zeer ontspannend. Ik ga zeker weer terug!

Marloes, 37 jaar

Gisteren een heerlijke, ontspannende shiatsu behandeling gehad!!!

Irene, 36 jaar