Boek direct online een afspraak in

Maak hieronder je keuze om de beschikbare tijden te zien en een afspraak in te plannen.

 

Pascal geeft alle behandelingen, Esther geeft shiatsu therapie en ontspanningsmassages.  

 

Wil je meerdere afspraken inplannen? Vernieuw dan je scherm na het inplannen van de eerste afspraak. Je komt dan automatisch weer in de online agenda terecht.

 

Plan je vaker afspraken in? Gebruik dan s.v.p. steeds hetzelfde e-mailadres.

 

Ben je een medewerker van ZZG? Kies dan in de online agenda eerst de tab alleen te boeken voor medewerkers van ZZG. Medewerkers van de afdelingen De Meent, Vlindertuin, de Bosrand kunnen direct boeken. Kom je van een andere afdeling, dan dien je eerst goedkeuring te vragen aan je manager. Je kan de massages en tijden kiezen, die daarbij vermeld staan. Zet svp in de omschrijving van welke afdeling je komt.


Duurt het te lang voordat je afspraak plaats kan vinden en wil je graag gebeld worden als er eerder een plekje vrij is?

Laat dan hier je gegevens achter en vermeld er even bij wanneer je eerste afspraak gepland is. Dan kijk ik wat er eerder mogelijk is.


Praktijk Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV te Nijmegen, Kamer 3.03

Je bent van harte welkom in de praktijk: in het Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV te Nijmegen, Kamer 3.03

De praktijkruimte is te vinden op de derde verdieping. Als je binnenkomt in het gebouw, vind je rechts de receptie, loop dan de gang rechtdoor en aan je rechterhand vind je de lift. Op de derde verdieping stap je uit en zie je aan de overkant kamer 3.03. Je kan wachten op het bankje in de gang aan de rechterkant als je de lift uitstapt. We komen je daar halen. Niet aankloppen svp,  want we kunnen nog in behandeling zijn.

 

Op het terrein kan je gratis parkeren. 

 

De receptie en de slagbomen van het parkeerterrein zijn open van 8.30-17:00 uur. Heb je een afspraak buiten de openingstijden van de receptie, dan kan je op het scherm voor de slagboom en het scherm voor de ingang de letter p indrukken. Je ziet dan de naam Pascal Wiersma verschijnen. Als je hierop drukt, dan worden we gebeld en openen we op afstand de slagboom en/of de deur voor je.

 

De openingstijden hier zijn:

 

Maandag

9:15 uur-22:00 uur

 

Dinsdag

9:15-18:00 uur

 

Woensdag

8:00-16:00 uur

 

Donderdag

9:15-18:00 uur

 

Vrijdag

8:00:13:30 uur